+31 (0) 497 - 64 12 59 info@maasreusel.nl

Hout- en plaatbewerking

Hoogwaardige oplossingen

Bij Maas Reusel zijn we gepassioneerd over het bewerken van hout en plaatmateriaal. Als het precisiezaagwerk betreft, CNC-frezen of ander maatwerk, wij leveren hoogwaardige oplossingen die voldoen aan uw specifieke project of proces behoeften; ten allen tijden met de logistieke vervolg afslag in gedachten. Neem contact op en maak kennis met ons vakmanschap, ons uitgebreide assortiment gevelbekleding en bouwplaten.

Wij werken veel voor

Gevelmontagebedrijven

We begrijpen de diversiteit, complexiteit en de uitdagingen binnen gevelprojecten en streven ernaar om uw werk gemakkelijker en efficiënter te maken. We ontleden samen met u een project en we bepalen de wijze van aanleveren; in welk volume, welke cadans, al dan niet in samengestelde onderdelen.

Timmerindustrie

Als timmerfabriek valt of staat uw rendement bij een efficiënt productieproces. Neem contact op en ontdek hoe onze aanpak tijd kan besparen, uw productie kan versnellen en daarmee uw rendement kan verhogen.  

Modulaire bouw

Modulaire bouwers spelen een cruciale rol in de oplossing van de bouwopgave. Heeft u bottlenecks in uw productieproces of moeite met opschalen? Laat Maas Reusel u helpen met deze uitdagingen.

Aannemers

Lukt het niet om voldoende ‘slimme’ handen te organiseren op de bouwplaats? Of zijn er de handen wel, maar vraagt de bouwplaats om andere logistieke oplossingen, dan helpen wij u graag met halffabricaten uit onze hout- en plaatbewerkingsafdeling of complete bouwelementen uit onze prefab afdeling.

Neem contact op

Telefoonnummer

+31 (0) 497 – 64 12 59

E-mailadres

Adres

Lange Voren 10
5541 RT Reusel