CEMBRIT – SWISSPEARL

Het geheim achter de indrukwekkende sterkte en duurzaamheid van Cembrit vezelcement panelen bevindt zich in het productieproces. Zeer dunne lagen vezelcement worden onder enorme druk op elkaar geperst alvorens ze gedurende een aantal weken aan de lucht gedroogd worden. Versterkt door zorgvuldig geselecteerde vezels, maken de vele laagjes vezelcement de panelen tot één van de duurzaamste bouwmaterialen. Cembrit gevelpanelen worden gedekt door een reeks van certificaten die hun prestaties en de naleving van diverse strenge normen benadrukken.

Uitvoeringen

  • Cembrit Cover (voorheen Cembrit Metro) is een klassiek grijze vezelcement gevelpanelen voorzien van een dekkende acrylcoating op waterbasis met een zijde matte glans.
  • Cembrit Solid (voorheen Cembrit Zenit) zijn door-en-door gekleurd gevelpanelen met een dekkende acrylcoating in verschillende natuurlijke kleuren met een intense glans.
  • Cembrit Transparant (voorheen Cembrit True) heeft de natuurlijke kleurschakeringen en variaties van een door-en-door gekleurde vezelcementplaat.  De speciale semi-transparante coating op de vezelcement geeft de plaat een klassieke expressie, maar met authentieke diepte in de kleuren.
  • Cembrit Patina (voorheen Cembrit Planatural) door-en-door gekleurde en geschuurde natuurgevelplaten. De panelen hebben de uitstraling van beton, maar zijn daarentegen lichtgewicht.
  • Cembrit RAW onbehandeld vezelcement waarbij de authentieke verschijning van ruw vezelcement tot zijn recht komt.

 

Vanzelfsprekend kunnen wij de benodigde toebehoren mee leveren.

Meer informatie over onze producten of diensten? Bel +31 (0) 497 – 64 12 59