ETERNIT EQUITONE

Eternit biedt u een uitgebreid gamma duurzame en milieuvriendelijke gevelbekledingsmaterialen. De montage als lichtgewicht voorzetgevel is dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie. De merknaam Equitone staat voor architectonische gevelbekledingsmaterialen met wereldbekendheid. Equitone verwijst naar de textuur en het uniek aanvoelen van vezelcement. Maak kennis met het uitgebreide pakket van kleuren en dessins.

Uitvoeringen

  • Equitone Linea is een gevelmateriaal dat een bijkomende dimensie prijsgeeft. De groeven tonen het hart van het door-en-door gekleurde vezelcement.
  • Equitone Tectiva bezit het primitieve karakter van het originele, in de massa gekleurde vezelcementmateriaal.
  • Equitone Natura is een natuurlijk in de massa gekleurd materialen heeft een subtiele maar duidelijk zichtbare vezelcement matrix-structuur.
  • Equitone Natura PRO is de Equitone Natura voorzien van een extra geharde toplaag die zorgt voor een hard en krasbestendig oppervlak met anti-graffiti eigenschappen.
  • Equitone Pictura brengt frisse kleuraccenten in het gevelontwerp. Het raffinement van een ultra matte afwerking waarbij de tint van de basisplaat aansluit bij de kleur van het oppervlak.
  • Equitone Textura heeft een licht gekorrelde afwerking die met waterdruppels speelt. Een robuuste gevelplaat met hoge krasbestendigheid.

 

Vanzelfsprekend kunnen wij de benodigde toebehoren mee leveren.

Meer informatie over onze producten of diensten? Bel +31 (0) 497 – 64 12 59