+31 (0) 497 - 64 12 59 info@maasreusel.nl

Prefab

Prefab oplossingen

Maas Reusel biedt onder andere prefab oplossingen in de vorm van kleinschalige elementen die perfect aansluiten bij uw specifieke projectbehoeften. U kunt denken aan (geïsoleerde) houten rekwerken, stelkozijnen en kantplanken. Zijn er handelingen welke lastig uit te voeren zijn op de bouwplaats zoals het primeren van uw gevelbekleding alvorens verlijmen of het plaatsen van de hanger op uw gevelbekleding passend bij uw aluminium achter constructie; we denken het graag met u uit. Neem contact op en ervaar hoe ons prefab werk uw bouwproces verder kan stroomlijnen.

Wij werken veel voor

Gevelmontagebedrijven

We begrijpen de diversiteit, complexiteit en de uitdagingen binnen gevelprojecten en streven ernaar om uw werk gemakkelijker en efficiënter te maken. We ontleden samen met u een project en we bepalen de wijze van aanleveren; in welk volume, welke cadans, al dan niet in samengestelde onderdelen.

Timmerindustrie

Als timmerfabriek valt of staat uw rendement bij een efficiënt productieproces. Neem contact op en ontdek hoe onze aanpak tijd kan besparen, uw productie kan versnellen en daarmee uw rendement kan verhogen.  

Modulaire bouw

Modulaire bouwers spelen een cruciale rol in de oplossing van de bouwopgave. Heeft u bottlenecks in uw productieproces of moeite met opschalen? Laat Maas Reusel u helpen met deze uitdagingen.

Aannemers

Lukt het niet om voldoende ‘slimme’ handen te organiseren op de bouwplaats? Of zijn er de handen wel, maar vraagt de bouwplaats om andere logistieke oplossingen, dan helpen wij u graag met halffabricaten uit onze hout- en plaatbewerkingsafdeling of complete bouwelementen uit onze prefab afdeling.

Neem contact op

Telefoonnummer

+31 (0) 497 – 64 12 59

E-mailadres

Adres

Lange Voren 10
5541 RT Reusel