+31 (0) 497 - 64 12 59 info@maasreusel.nl

Vacature productiemedewerker

Wat ga je doen?

Werken in een collegiaal, no-nonsense, informeel en gezellig productiebedrijf? Met elkaar werken aan de gezamenlijke doelen?  In verband met aanhoudende groei is Maas Reusel Zagerij per direct op zoek naar een productiemedewerker. Het betreft een functie met uitzicht op vast dienstverband. Een hele leuke job voor een echte aanpakker met twee rechterhanden en spierballen!

Binnen deze functie ben je samen met je collega’s  verantwoordelijk voor het verwerken van diverse soorten gevelmaterialen waarbij Maas Reusel bekend staat om het leveren van een hoogwaardige kwaliteit. Je kunt hierbij denken aan houtachtige producten, vezelcement of HPL. Veelal werk je in teams van twee aan de CNC machines of in onze prefab afdeling waar producten worden samengesteld. Na een inleerperiode, stel je zelf de machines af of begeleid je samen met een collega prefab orders en zorg je ervoor dat producten op efficiënte wijze worden verwerkt.

Ons aanbod 

 

E

Een aantrekkelijke functie met uitzicht op een vast dienstverband.

E

Een professionele – maar tegelijkertijd ook informele – werkomgeving.

E

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden op basis van de Hibin cao.

Wij leren je graag kennen

Herken jij jezelf in dit profiel, en zou jij graag aan de slag gaan binnen een klein, gezellig en typisch Kempisch bedrijf? En zie jij een baan met uitzicht op een vast dienstverband wel zitten? Reageer dan direct! Stuur je CV en een korte motivatie naar info@maasreusel.nl of via onderstaande button. Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met Guus van de Wal op telefoonnummer 0497 – 64 12 59.

Functie-eisen

E

Je bent op korte termijn beschikbaar en zoekt een functie voor lange termijn (uitzicht op vast dienstverband);

E

Je bent een echte aanpakker en niet bang om de handen vuil te maken! Je vindt het prima om zwaardere producten te tillen en houdt er echt van om je handen uit de mouwen te steken;

E

Je bent collegiaal en vindt het leuk om samen te werken met een directe collega;

E

Je beschikt over enige relevante ervaring in een productie/bouwomgeving;

E

Je beschikt over enig technisch inzicht.

Of vraag direct een offerte op door dit formulier in te vullen en te sturen naar verkoop@maasreusel.nl.