WERKVOORBEREIDER / CALCULATOR

Maas Reusel is per direct op zoek naar een werkvoorbereider. Je gaat werken in een collegiaal, no-nonsense, informeel en gezellig productiebedrijf. Met elkaar werken aan de gezamenlijke doelen en spraakmakende projecten. Een hele leuke job voor een echte aan pakker met organisatorische kwaliteiten.

TAKEN

Als werkvoorbereider ben je betrokken vanaf calculatie tot het gereedkomen van onze opdrachten. Een belangrijke schakel in het voorraad-, productie- en verzendproces.

– In het offerte traject ondersteun je sales bij het maken van calculaties.
– Bij opdracht vertaal je de technische vraag van klant naar de productie van Maas Reusel zodat deze zonder oponthoud en op een efficiënte wijze een kwalitatief hoogwaardig product kan maken.
– Naast het gebruik van een ERP pakket, gebeurt dit door middel van op te maken tekeningen in Autocad en vanuit deze tekeningen programma’s genereren voor de CNC machines (CAD/CAM).
– In samenspraak met de productieleider stel je de productieplanning samen.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Het ondersteunen van sales in het offerte traject bij het maken van calculaties.
  • Bij opdracht vertalen van de technische vraag van klant naar de productie van Maas Reusel zodat deze zonder oponthoud en op een efficiënte wijze een kwalitatief hoogwaardig product kan maken.
  • Naast het gebruik van een ERP pakket, gebeurt dit door middel van op te maken tekeningen in Autocad en vanuit deze tekeningen programma’s genereren voor de CNC machines (CAD/CAM).In samenspraak met de productieleider stel je de productieplanning samen.
  • Het realiseren van de vastgestelde operationele productiekosten.
  • Het (mede) bepalen van de voorraadstrategie.

AANBOD

  • Een uitdagende en zeer afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.
  • Een professionele – maar tegelijkertijd ook informele – werkomgeving.
  • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Salaris en overige arbeidsvoorwaarden op basis van de Hibin cao.

WIJ LEREN JE GRAAG KENNEN!

Herken jij jezelf in dit profiel, en zou jij graag aan de slag gaan binnen een gezellig en typisch Kempisch bedrijf? Reageer dan direct! Stuur je CV en een korte motivatie naar info@flexhr-solutions.nl Voor meer vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Guus van de Wal, Algemeen Directeur op telefoonnummer 06-15015755.

 STUUR NU JE CV EN KORTE MOTIVATIE IN…